Μενού
Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς στον ΣΚΑΪ | NDP
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφη μέτρηση για το party της Ένωσης του φετινού «Survivor» το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου στις 21.00 που σηματοδοτεί βέβαια και τη νέα συνεργασία Σάκη Ρουβά – Acun Medya.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με καλλωπισμό. Οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο, θα κουρευτούν και στη συνέχεια θα μεταμορφωθούν για μια νύχτα. Το party παραδοσιακά συγκεντρώνει σημαντικές δωροθεσίες και εμπορικές τοποθετήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το λουκούλλειο γεύμα στο οποίο θα εξυπηρετηθούν οι χορηγίες των εταιριών τροφίμων θα ξεκινήσει το πάρτι καραόκε που σηματοδοτεί και την επιστροφή στο «Survivor» των Τάκη Καραγκούνια, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Ρίας Κολοβού

Ωστόσο, η είδηση δεν είναι άλλη από την παρουσία του Σάκη Ρουβά. Αν και η εμφάνιση του Έλληνα ποπ σταρ αποτελεί από μόνη της statement, σηματοδοτεί εξελίξεις και στην επανεκκίνηση της συνεργασίας του τραγουδιστή με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι στον επόμενο κύκλο του «The Voice» που επιστρέφει το φθινόπωρο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα καταλάβει μια από τις τέσσερις κόκκινες καρέκλες των Coaches.  

Ο Σάκης Ρουβάς είχε βρεθεί μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη στον Άγιο Δομίνικο και το 2017. Τότε είχε προσκληθεί και πάλι από τον Τούρκο παραγωγό και έκανε μια λαμπερή γκεστ εμφάνιση για τη συμπλήρωση 100 ημερών του ριάλιτι επιβίωσης που μόλις είχε επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 

Το ψυχαγωγικό lifting του Open

Οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής δεν φέρνουν ξηρασία νέων τηλεοπτικών προϊόντων στο Open, αλλά ακριβώς το αντίθετο: Το κανάλι έχοντας διανύσει την πιο φειδωλή τηλεοπτική σεζόν της σύντομης τηλεοπτικής του ιστορίας όσον αφορά στο λανσάρισμα επομπών επιχειρεί τώρα την ανατροπή με πολλές πρεμιέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, αυτό έγινε βάσει συγκεκριμένης στρατηγικής από την Barking Well Μedia και τη θυγατρική της, Red Smile, στη λογική της κόπωσης του τηλεοπτικού κοινού από άλλα τηλεοπτικά προγράμματα που τρέχουν από την αρχή της σεζόν στα υπόλοιπα κανάλια, άρα και μεγαλύτερες πιθανότητες οι τηλεθεατές να στραφούν έστω και από περιέργεια στα νέα projects του Open.

Μετά την πρεμιέρα της νέας κομεντί Κυπριακής παραγωγής «Σαν Ψέμα» με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Νίκο Πολυδερόπουλο, το reality «ΤV Queen» που αναζητά τη νέα επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια θα κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα. Παρουσιάστρια εκτός απροόπτου θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και κεντρικός συντελεστής ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πρόθεση το πρόγραμμα να προβάλλεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 και μια εξ αυτών των ημερών θα προβάλλεται το Live. Σύντομα ξεκινά γυρίσματα ένα ακόμη reality που θα αναζητά τον νέο επιτυχημένο τράπερ της Ελλάδας και φαβορί για τη θέση του παρουσιαστή είναι ο Light.

To τρέιλερ της νέας εβδομαδιαίας βραδινής εκπομπής της Άννας Δρούζα έχει ήδη γυριστεί και η πρεμιέρα που σηματοδοτεί την επιστροφή της παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη μετά από σχεδόν δέκα χρόνια τοποθετείται χρονικά για μετά το Πάσχα.

Την ίδια στιγμή ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για το καλοκαιρινό πρωινό του Open. Ένα σενάριο θέλει κεντρική παρουσιάστρια τη Μαριάντα Πιερίδη ένα δεύτερο τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη. 

Τώρα όσον αφορά στην επόμενη σεζόν, οι συζητήσεις τόσο με την Ελένη Τσολάκη που παρουσιάζει την εκπομπή «Πρωινό Σου – Σου» όσο και με την Κατερίνα Ζαρίφη που έχει τη μεσημεριανή εκπομπή θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Ο σταθμός, αλλά και η εταιρία παραγωγής που έχει τη διαχείριση του ψυχαγωγικού τομέα δεν είναι ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις των δύο εκπομπών.

Για την Ελένη Τσολάκη υπάρχει το ενδεχόμενο να της προταθεί από την επόμενη σεζόν η επιστροφή της το Σαββατοκύριακο ενώ για την Κατερίνα Ζαρίφη ενδεχομένως να αναζητηθεί άλλο πρότζεκτ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA