Μενού
χριστινα βιδου
Η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή «The 2Night Show» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Αποχαιρέτησε συγκινημένη τη δημόσια τηλεόραση η Χριστίνα Βίδου και με υποδειγματικό τρόπο τόσο προς το τηλεοπτικό κοινό όσο και προς τους συναδέλφους της. 

Υποδειγματικά αποχαιρέτησε τη δημοσιογράφο και η διοίκηση της ΕΡΤ με ευχαριστήριο μήνυμα ανακοινώνοντας και την αντικαταστάτριά της που είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Δούκα η οποία θα μετακινηθεί από την βραδινή ενημερωτική ζώνη του ΕΡΤNEWS. 

Εξ’ αρχής η εν λόγω δημοσιογράφος ήταν ανάμεσα στις δύο επικρατέστερες για την αντικατάσταση. Η δεύτερη ήταν η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη που πρόσφατα μετακινήθηκε στη δημόσια τηλεόραση μετά την αποχώρησή της από το Mega όπου παρουσίαζε τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων του σταθμού τα Σαββατοκύριακα.

Όσον αφορά στη μεταγραφή της Χριστίνας Βίδου θα ανακοινωθεί σύντομα από τον ΣΚΑΪ ίσως και την εβδομάδα των Φώτων. 

Μέσα στο Γενάρη θα ξεκινήσει την εκφώνηση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ενώ ο Μάρκος Δεϊμέζης επιστρέφει στην παρουσίαση των μικρότερων δελτίων ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. 

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Χριστίνα Βίδου θα έχει παρουσία και στην ενημερωτική ζώνη της Δευτέρας «Prime Time» παρουσιάζοντας αφιερωματική εκπομπή έρευνας. 

Ωστόσο, για την επόμενη σεζόν υπάρχουν πολλά σενάρια πάνω στο τραπέζι για την αξιοποίησή της, μεταξύ αυτών και η συμμετοχή της σε καθημερινή ενημερωτική εκπομπή. 

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως στον ΣΚΑΪ δεν έχουν παρθεί προς το παρόν αποφάσεις όσον αφορά στο ενημερωτικό πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. 

Αλλαγή ημερομηνίας για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision λόγω ποδοσφαίρου

Eurovision
Eurovision | Shutterstock

Με ανάρτηση στη «Διαύγεια» η ΕΡΤ αποφάσισε την αλλαγή ημερομηνίας του Εθνικού Τελικού της Eurovision που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. 

Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι τελικά η Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και όχι η Τετάρτη 29. Σύμφωνα με πληροφορίες επιλέχθηκε η Πέμπτη ως χαλαρότερη ημέρα τηλεοπτικού ανταγωνισμού καθώς η Τετάρτη είναι παραδοσιακά βραδιά προβολής σημαντικών ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών μεταδόσεων. 

Επίσης φαίνεται πως η συγκεκριμένη ημερομηνία  εξυπηρετεί καλύτερα και τους φερόμενους βασικούς συντελεστές του προγράμματος που είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός (στήσιμο σκηνοθετική επιμέλεια) αλλά και το δίδυμο Σάκης Ρουβάς – Έλενα Παπαρίζου το οποίο κατευθύνεται στην παρουσίαση της Ελληνικής επιλογής τραγουδιού για το διαγωνισμό της Eurovision.

Τις επόμενες μέρες η ΕΡΤ θα ανακοινώσει τα 12 τραγούδια και τους ερμηνευτές τους που θα διαγωνιστούν στον Εθνικό Τελικό για το εισιτήριο της φετινής Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάϊο στη Βασιλεία της Ελβετίας. 

Ο Εθνικός Τελικός θα διεξαχθεί στο Christmas Theatre και ο χώρος δεσμεύεται από την Δημόσια Τηλεόραση και την εταιρία παραγωγής για το τριήμερο 28/29/30 Ιανουαρίου. 

Στις 28 και 29 θα διεξαχθούν οι τελικές πρόβες του Εθνικού Τελικού. Όσον αφορά στην ψήφο της επιτροπής που συνολικά θα έχει το 50% του αποτελέσματος θα χωριστεί στα δύο: Μια με εκπροσώπους της διεθνούς μουσικής σκηνής και μια με Έλληνες. Το υπόλοιπο 50% του αποτελέσματος θα προέλθει από το τηλεοπτικό κοινό με τη διαδικασία του televoting (τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή γραπτών μηνυμάτων). 

Συζητήθηκε και το ενδεχόμενο χρήσης ειδικής εφαρμογής (application) όμως τελικά η ιδέα απορρίφθηκε υπό το φόβο κατάρριψης του συστήματος λόγω ενδεχομένου μεγάλου όγκου χρήσης δεδομένων. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...