Μενού
Ορέστης Χαλκιάς
Ορέστης Χαλκιάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, το Maestro, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί για τον ρόλο του στη σειρά του Mega και όχι μόνο.

«Άλλαξε τρομερά η ζωή μου μετά το Maestro, όμως, μπορώ να το διαχειριστώ λίγο πιο ώριμα επειδή "δούλεψα" πιο πριν αρκετά. Προσπαθώ να περνάω καλά κι η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να μπορείς να πεις "όχι". Η πρώτη μου αντίδραση στην εφηβεία ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο θέατρο, γιατί από παιδάκι έκανα πολύ θέατρο. Νομίζω ότι θα καταφέρω να επανέλθω στην πραγματικότητα που ήμουν πριν. Όποια δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει να νιώθεις καλά μέσα σου», είπε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο τολμηρό όνειρό του, λέγοντας:

«Το Maestro πέτυχε το "να έχουμε ελπίδα". Το πιο τολμηρό μου όνειρο ήταν να πάω στο Χόλιγουντ, αλλά έκανα πίσω, γιατί φοβήθηκα και τη γλώσσα και τις οικονομικές δυσκολίες. Δεν θέλω να το μετανιώνω. Δεν είναι εύκολο να πας στην Αμερική. Ελπίζω το παράδειγμα του Maestro να φέρει κι άλλα πρότζεκτ και να εκμεταλλευτούν και άλλοι το "άνοιγμα" της χώρας μας».

Όσον αφορά τα σχόλια που έχει δεχτεί για τον ρόλο του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και για το στυλ του, ο Ορέστης Χαλκιάς είπε:

«Το Maestro είχε πολλή αγάπη. Ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Εισέπραξα μίσος από τον ρόλο μου, όχι για την ομοφοβία. Με έχουν σχολιάσει επειδή όταν μιλάω έχω μια "άνεση". Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι "ψώνιο" ούτως η άλλως, αλλά δεν είμαι ψώνιο απέναντι στους ανθρώπους. Μου αρέσει να δημιουργώ συναισθήματα, είμαι ηθοποιός».

Τέλος, ο ηθοποιός του Maestro αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί λόγω του ρόλου του, αλλά και για τα καλά λόγια που του έχουν πει άτομα που - όπως του λένε - ταυτίζονται με τον ρόλο του στη σειρά του Mega.

«Κάποιοι άνθρωποι θέλουν μία "κουτουλιά" στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας. Λάβαμε πολλά αρνητικά σχόλια με τον συμπρωταγωνιστή μου, αλλά μου έστειλαν πολλά μηνύματα άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου. Είμαι περήφανος που πέτυχα αυτό που κάνω να αφορά πολλούς ανθρώπους. Εκεί συγκινούμαι όταν μου λένε ότι ζουν κάτι αντίστοιχο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA