Μενού
Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής
Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής | (Instagram @patio.restaurant)
  • Α-
  • Α+

Η ώρα για το συμβούλιο του MasterChef έφτασε και όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την τελική ετυμηγορία, πιστεύοντας πως στο τέλος θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα που εύχονται. 

Ο Ηλίας, αρχηγός της ηττημένης γκρι μπριγάδας, καλείται σήμερα (16/5) στη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού να πάρει μια δύσκολη απόφαση, που ενδεχομένως να ταράξει τα ήρεμα νερά και το κλίμα της μπριγάδας του. Η ψηφοφορία, για μια ακόμα φορά, θα είναι δύσκολη για  όλους, αφού κάθε ψήφος, όπως έχει αποδειχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, έχει μεγάλο και ειδικό βάρος.   

Παναγιώτης Γιακαλής: Ποιος είναι ο καλεσμένος σεφ του MasterChef 

Η Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, με καλεσμένο τον chef Παναγιώτη Γιακαλή, θα αποδειχθεί για όλους ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική. Ο βραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής εργάζεται στο ιστορικό ξενοδοχείο 5 αστέρων «The Margi», στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των εστιατορίων του. 

Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής με τους κριτές του MasterChef
Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής με τους κριτές του MasterChef | (STAR)

Μεταξύ άλλων, το εστιατόριο Patio, έχει κερδίσει ένα αστέρι Michelin στον οδηγό Michelin 2023 και ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στην Ελλάδα όπως το "Toques d'Or" και 2 αστέρια από τον "FNL Guide". 

Το 2017, προτάθηκε από το www.finedininglovers.com ως ένα από τα 6 καλύτερα νέα εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσετε παγκοσμίως και αξιολογήθηκε από το CNN μεταξύ των 20 καλύτερων εστιατορίων της χρονιάς.

«Οι εμπειρίες μου από εξαιρετικά αναγνωρισμένα εστιατόρια όπως το Spondi (Αθήνα, 2 αστέρια michelin), το Trussardi ala Scala (Μιλάνο, 2 αστέρια michelin), το Bristol (Παρίσι, 3 αστέρια michelin) και η συνεργασία μου με μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ στον κόσμο, όπως ο Eric Frechon, ο Arnaud Bignon και ο Andrea Berton, διαμόρφωσαν τη δική μου φιλοσοφία» όπως χαρακτηριστικά γράφει στο βιογραφικό του στο LinkedIn.

«Είμαι ειδικός στη δημιουργία και καθοδήγηση ταξιαρχιών κουζίνας, στην ανάπτυξη λειτουργικών δομών ιδανικών για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και στην παροχή μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών στους επισκέπτες» σημειώνει ο βραβευμένος σεφ.

MasterChef: Απόψε θα ανακοινωθεί ο τρίτος υποψήφιος

Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την γκρι μπριγάδα, που θα κληθεί να «παλέψει» για τη θέση του στον διαγωνισμό, μαζί με τον Άνχελ Σαχπαζή και τον Χρήστο Μοίρα; 

Ποιοι θα είναι οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό, για να κατακτήσουν τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του MasterChef 2024;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA