Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Τρίτη (4/6) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει τα πάντα στη Μαρίκα και υπόσχεται να τη βοηθήσει με τον Σώτο. Μετά την επίθεση εναντίον του Ερμή για τα χρέη του στον τζόγο, η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της και διώχνει την Αγνή.
Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει. Η Βικτωρία ετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους, ενώ έχει καταστρώσει σχέδιο για να απαλλαγεί και από όποιον μπορεί να της φέρει εμπόδια.
Η Φρόσω ορίζεται διαχειρίστρια της περιουσίας του Νάτση. Η Μάγια μαθαίνει μια πληροφορία για τον πατέρα της που αγνοούσε. Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (4/6)
Ψυχοκόρες, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΑΝΤ1.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.