Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Τρίτη (2/7) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Η Χριστίνα συνειδητοποιεί πως ο Χατζής σκότωσε λάθος άνθρωπο εν αγνοία του και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το τραγικό συμβάν για να σώσει τη Βασιλική. Ο Παύλος μοιράζεται το σχέδιό του με τη Μάγια, ενώ τσακώνεται με τον Κοντόπουλο που δεν θέλει να δοθεί χάρη στη Βασιλική.
Μετά τον έντονο καβγά της με την Νέλλα, η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά. Η Ευανθία ετοιμάζεται να φύγει με τα παιδιά για την Αθήνα.
Η Φρόσω παραμονεύει να την σκοτώσει, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Η Δεσποινιώ μαθαίνει ότι είναι άρρωστη και αποφασίζει να εκδικηθεί τον Κοσμά. Μια φωτογραφία του γιου του Πολίτη αναστατώνει τη Μαρίκα.
Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (2/7)
Δείτε επίσης:
Το... ελατήριο του Σαμαρά, η μακρά περίοδος πάγου και η λίστα που ευνοεί τον Ανδρουλάκη
Η ερωτική σκηνή στο House of the Dragon που προκάλεσε αναταραχή - «Ό,τι πιο περίεργο»
Θερινό σινεμά στο... μπαλκόνι - Η ελληνική πατέντα που έφερε το καλοκαίρι στην πόλη
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.