Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (27/6) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Η Μαρίκα πηγαίνει στο σπίτι του Πολίτη και επιστρέφοντας, ανακοινώνει στην Νέλλα πως φεύγει. Η Δεσποινιώ ξεκινά τη δουλειά στη Μαρί. Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα υποδυόμενος τον Ερμή, με την ελπίδα να σώσει το γιο του. Πολύτιμος βοηθός του ο Λεωνίδας.
Μαζί προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα. Η Χριστίνα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει, ενώ της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Ευανθίας για το βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την επιχείρηση στο πηγάδι.
Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (27/6)
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.