Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (6/6) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Το βράδυ μετά τα καλλιστεία είναι πολύ οδυνηρό για τη Δεσποινιώ, καθώς μεθυσμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρασύρεται από αγνώστους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.
Ο Τάσος αποφυλακίζεται και αρχίζει να την ψάχνει. Η Μάγια είναι πλέον μέλος της Βουλής, ενώ ο Ερμής έχει βυθιστεί στα χρέη και ο Χρόνης τον πιέζει.
Στην οικία Κοτρώτση γίνεται το πρώτο οικογενειακό τραπέζι μετά την επιστροφή του Σώτου από το νοσοκομείο και η Άννα κερδίζει μια θέση σε αυτό, με τον Κοσμά να αρχίζει να την καλοβλέπει.
Η Βασιλική φτάνει στον τόπο εξορίας της. Ο καινούργιος αστυνόμος, μετά τις καταγγελίες των γαμπρών του Νάτση, γνωρίζεται με τη Φρόσω και την Ευανθία.
Ψυχοκόρες: Το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (6/6)
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.