Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (6/6) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Το βράδυ μετά τα καλλιστεία είναι πολύ οδυνηρό για τη Δεσποινιώ, καθώς μεθυσμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρασύρεται από αγνώστους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.
Ο Τάσος αποφυλακίζεται και αρχίζει να την ψάχνει. Η Μάγια είναι πλέον μέλος της Βουλής, ενώ ο Ερμής έχει βυθιστεί στα χρέη και ο Χρόνης τον πιέζει.
Στην οικία Κοτρώτση γίνεται το πρώτο οικογενειακό τραπέζι μετά την επιστροφή του Σώτου από το νοσοκομείο και η Άννα κερδίζει μια θέση σε αυτό, με τον Κοσμά να αρχίζει να την καλοβλέπει.
Η Βασιλική φτάνει στον τόπο εξορίας της. Ο καινούργιος αστυνόμος, μετά τις καταγγελίες των γαμπρών του Νάτση, γνωρίζεται με τη Φρόσω και την Ευανθία.
Ψυχοκόρες: Το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (6/6)
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.