Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Τρίτη (18/6) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Η Βασιλική τιμωρείται που πήγε να σώσει τη Μυρτώ. Ο Χατζής την πάει στον πατέρα της, ελπίζοντας να ομολογήσει. Η Φρόσω νιώθει πως απειλείται από την Αμαλία. Οι γαμπροί του Νάτση απορούν με την περίφραξη στο χωράφι. Η Νέλλα προσπαθεί να καταλάβει τη σχέση της Άννας με την εβραϊκή κοινότητα.
Ο Λεωνίδας βρίσκει τον Ερμή αναίσθητο και μεθυσμένο, ενώ μια τραγική είδηση αναστατώνει όλη την οικογένεια. Ο Σώτος κάνει μια πρόταση στη Μαρίκα για να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.
Η Νέλλα διακόπτει τις συνεδρίες της κι αποφασίζει να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο των πραγμάτων. Ο Παύλος αναγνωρίζει σε μια φωτογραφία από την εξορία τη Βασιλική.
Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (18/6)
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.