Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (13/5) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για τη Φρόσω και εκείνη συνεχίζει να δηλητηριάζει τον Νάτση εναντίον της. Ο Κοσμάς θέλει να γίνει άμεσα ο γάμος του Σώτου με την Πένυ για να βοηθηθεί οικονομικά και πολιτικά από την οικογένειά της.
Η Βασιλική πετυχαίνει στις εξετάσεις της και η Μάγια κερδίζει το στοίχημα με τον Υπουργό. Ο Παύλος τσακώνεται με τον Ερμή και αποφασίζει να τον στείλει σε στρατιωτική ακαδημία.
Η Νέλλα ξεσπά στη νέα ψυχοκόρη, τη Σταυρούλα, η υγεία της οποίας επιδεινώνεται. Ο Τάσος προετοιμάζει τη Δεσποινιώ να κλέψει τις εντυπώσεις σε δημόσια εμφάνιση, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνη.
Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (13/5)
- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.