Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο σήμερα, Τρίτη (31/10) στις 21:00 στον Alpha.
Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.
Όλο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (31/10)
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»
- «Θα μου ραγίσει η καρδιά αν τα αποχωριστώ»: Η κυρία Δ. έμεινε άστεγη για να μη χάσει τα σκυλιά της
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Δεν περιγράφουμε άλλο: Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τον εγγονό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.