Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παράχωρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από την ημέρα που εκλέχθηκε πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (28/9) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και μίλησε για όλους και για όλα.
Το δελτίο ειδήσεων του Star παρακολούθησε με ενδιαφέρον το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας το να πάρει την πρωτιά στην τηλεθέαση, τόσο στο σύνολο όσο και δυναμικό κοινό.
Αναλυτικά η τηλεθέαση
Σύνολο
1) STAR (Μάρα Ζαχαρέα): 14,9%
2) ALPHA (Αντώνης Σρόιτερ): 12%
3) MEGA (Ράνια Τζίμα): 11,5%
4) ΣΚΑΪ (Σία Κοσιώνη): 10,3%
5) OPEN (Εύα Αντωνοπούλου): 9,2%
6) ΑΝΤ1 (Νίκος Χατζηνικολάου): 9,1%
7) ΕΡΤ1 (Γιώργος Κουβαράς): 7,4%
Δυναμικό κοινό
1) STAR (Μάρα Ζαχαρέα): 14,5%
2) ALPHA (Αντώνης Σρόιτερ): 11,3%
3) MEGA (Ράνια Τζίμα): 10,8%
4) ΣΚΑΪ (Σία Κοσιώνη): 10,8%
5) ΑΝΤ1 (Νίκος Χατζηνικολάου): 8,2%
6) OPEN (Εύα Αντωνοπούλου): 6,1%
7) ΕΡΤ1 (Γιώργος Κουβαράς): 5,2%
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.