Μενού
Η Όλγα Πηλιάκη με τους συμπαίκτες της στο Survivor 2024
Η Όλγα Πηλιάκη με τους συμπαίκτες της στο Survivor 2024 | (Facebook Survivor Greece)
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιανός σόκαρε τους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/2) όταν ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι επιβίωσης αναγκάστηκε να αποχωρήσει η Όλγα Πηλιάκη, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στον αυχένα της. 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για την αποχώρηση της συζύγου του από το Survivor, αποκαλύπτοντας ότι το έμαθε από την τηλεόραση, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και όσους την στήριξαν αυτούς τους δύο μήνες.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor
Ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor | (Instagram @stelioshantampakis)

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA