Μενού
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα | @Survivor Greece - Instagram
  • Α-
  • Α+

Η πιο κρίσιμη ημέρα της εβδομάδας για το Survivor έφτασε και έτσι σήμερα Πέμπτη (21/3) θα δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Μετά από τις τέσσερις σερί ήττες που υπέστησαν αυτή την εβδομάδα οι Κόκκινοι, είναι φυσικό όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες να προέρχονται από την κόκκινη ομάδα. 

Έτσι, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιάννης Περπατάρης θα διεκδικήσουν απόψε την παραμονή τους στο Survivor. 

Ωστόσο, νωρίτερα Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού με τα spoilers να αναφέρουν πως οι Μπλε θα κάνουν το 5 στα 5 για αυτή την εβδομάδα, αφού θα κερδίσουν και στον σημερινό αγώνα.

Βέβαια, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και μια άλλη εκδοχή που θέλει τους Κόκκινους να είναι τελικά η ομάδα που θα νικήσει τελικά την επικοινωνία, οπότε μάλλον είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα τι θα συμβεί σήμερα στον στίβο μάχης. 

Από κει και πέρα, όσον αφορά τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα από το Survivor, σύμφωνα με τα spoilers, αυτός θα είναι ο Νίκος Ρικουνάκης. 

Βέβαια, επειδή και άλλες φορές στο φετινό Survivor τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει την ημέρα της αποχώρησης, διαψεύστηκαν, η σίγουρη απάντηση θα δοθεί στην οθόνη του ΣΚΑΪ στις 21.00. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA