Μενού
Ο Νίκος Ρικουνάκης στο Survivor 2024
Ο Νίκος Ρικουνάκης στο Survivor 2024 | (Glomex / SKAI TV)
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Ρικουνάκης βρέθηκε στο χθεσινό (4/3) επεισόδιο του Survivor εκτός καλύβας. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας απουσίαζε για μία ώρα και σύμφωνα με τον Αλέξη Παππά «εξαφανίστηκε» μέσα στη νύχτα στο δάσος, με τον νέο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να απαντά λέγοντας πως πήγε μια βόλτα στο δάσος να χωνέψει από το έπαθλο φαγητού.

«Αναρωτιούνται πού ήσουν χθες το βράδυ. Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε; Με τους μπλε υπάρχει μία συμπάθεια, δεν είναι και εχθροί σου, αλλά με ένα άτομο νομίζω έχεις εκδηλώσει μία συμπάθεια. Λογικό δεν είναι οι άλλοι να κάθονται και να αναρωτιούνται τελικά μήπως…» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Ο Νίκος Ρικουνάκης του απάντησε: «Δεν ξέρω τι λένε φίλε, εγώ πήγα στο δάσος, γύρισα, χώνεψα, είμαι καλά τώρα».

Σχολιάζοντας το συμβάν στην κάμερα το Αλέξης Παππάς ανέφερε το όνομα της Χρύσας από την μπλε ομάδα: «Έχει εκδηλώσει κάποιες φορές στο ενδιαφέρον του για την μπλε ομάδα και για ένα πιο συγκεκριμένο άτομο που είναι η Χρύσα. Αυτό δεν το έκρυψε, αλλά χθες όμως είχαμε κάτι τρομερό. Για πρώτη φορά, ένας νέος παίκτης μίας εβδομάδας παρουσίας του στο Survivor εξαφανίστηκε στο δάσος για πολύ ώρα».

«Αν δεν έχει πάει στην μπλε ομάδα, μήπως υπάρχει κάποιο ραντεβού κάπου στα ενδιάμεσα; Κάπου στα μισά; Μήπως έχει γίνει κάτι…» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA