Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης στο Survivor και ξεσήκωσε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης με την ερμηνεία του. Ο διάσημος καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και το θερμόμετρο χτύπησε... κόκκινο.
Από τη βραδιά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αφιερώσεις. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς στον αγαπημένο της, Χρήστο Δάντη, ενώ ο Αλέξη Παππάς έκανε αφιέρωση στη σύντροφό του, Ελένη.
Στον Άγιο Δομίνικο για το party επέστρεψαν η Ρία Κολοβού ως νικήτρια του περσινού διαγωνισμού Karaoke αλλά και οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας οι οποίοι είχαν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο πέρσι στο παιχνίδι «Ο τροχός με τα δώρα» με τον Acun Ilicali.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.