Μενού
Survivor: Κόκκινοι και Μπλε
Survivor: Κόκκινοι και Μπλε | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Σήμερα (15/5) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας με τους πρώτους να μετράνε τρεις σερί νίκες, ενώ οι δεύτεροι τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες: τους Δώρα Νικολή, Χριστόφορο Ταξίδη και Γιώργο Παπαχαραλάμπους

Στην Κόκκινη ομάδα αναζητούν τις ευθύνες για τις τρεις ήττες που έχουν σημειώσει σε ισάριθμα αγωνίσματα. Οι τρεις υποψηφιότητες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους παίκτες της που φαίνεται να έχουν ανάγκη τη νίκη περισσότερο από ποτέ.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες της όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και τους Τούρκους που έχουν επιστρατευθεί στους αγώνες ασυλίας για να ενισχύσουν τις δύο ομάδες που έχουν αποδεκατιστεί μετά τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις. 

Η Μπλε ομάδα παραμένει μουδιασμένη παρότι οι παίκτες κατανοούν τους λόγους.

Η συμφωνία των ομάδων στο Συμβούλιο να κατέβουν στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας διατηρώντας την ίδια σύνθεση με τον χθεσινό αγώνα δείχνει την πεποίθησή τους πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο στίβος μάχης είναι απαιτητικός και οι Survivors μπαίνουν σε αυτόν με πάθος φέρνοντας ανατρεπτικές νίκες!

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor ο αγώνας για την τέταρτη ασυλία μονοπωλεί το ενδιαφέρον και σύμφωνα με τα spoilers, κερδίζουν οι Κόκκινοι, οι οποίοι θα κάνουν την ανατροπή μετά από τρεις ήττες και θα πάνε θεατές στο Συμβούλιο του Νησιού. 

Όσο για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αυτός φέρεται να είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA