Μενού
Survivor: Ντάνιελ Νούρκα
Survivor: Ντάνιελ Νούρκα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Με μια συγκλονιστική μονομαχία επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (23/5) το Survivor μέσα από την οποία τρεις παίκτες θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ένας θα είναι αυτόματα υποψήφιος για την επόμενη εβδομάδα. 

Πριν, όμως, φτάσουμε στη μονομαχία για την αποχώρηση, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το πιο σημαντικό έπαθλο για όλους τους παίκτες.

Κάθε πόντος μετράει και η απογοήτευση στις ήττες φέρνει έντονες αντιδράσεις. Ο Χριστόφορος αστειεύεται με τη σημερινή αστοχία του Σταμάτη. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο και υπονοεί πως ο Χριστόφορος κάθεται χωρίς λόγο στον πάγκο.

Όσο οι Survivors αντιλαμβάνονται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία τόσο αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι σχέσεις μεταξύ τους…

Σύμφωνα με τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας κερδίζουν οι Κόκκινοι. Ωστόσο, spoilers που κυκλοφόρησαν αργότερα, κάνουν λόγο για νίκη των Μπλε, παρουσιάζοντας τη δεύτερη εκδοχή ως την επικρατέστερη.

Στη συνέχεια Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Ντάνιελ Νούρκα, Χριστόφορος Ταξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor. Οι ανατροπές δε σταματούν και η χαρά διαδέχεται την απογοήτευση στους πάγκους. 

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, ο μεγάλος ηττημένος της σημερινής μονομαχίας θα είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης αν και όλα δείχνουν να είναι ρευστά. 

Δείτε επίσης:

Παιχνίδια χωρίς Σύνορα: Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν νίκησε ποτέ;

Πέθανε ο Μιχάλης Φανουράκης σε ηλικία 97 ετών - Ήταν ο γηραιότερος φοιτητής στην Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επειδή τσακωθήκαμε»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA