Η νέα εβδομάδα στο Survivor ξεκινά με τους Κόκκινους να είναι χαρούμενοι με την παραμονή της Άιρα στην ομάδα τους, μετά την αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα από το ριάλιτι επιβωσης.
Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν στον στίβο μάχης, προκειμένου να αγωνιστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες.
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στον στίβο μάχης, οι μπλε είναι αυτοί που φέρονται να κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.
Επομένως, η κόκκινη ομάδα θα βρεθεί στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Σύμφωνα με τα spoilers, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor είναι η Ιωάννα Τζαβέλα.
Το αν θα επαληθευτούν τα παραπάνω ή όχι, θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.