Μενού
maggira
Η Μπέττυ Μαγγίρα. | NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Εβδομάδα πυκνών εξελίξεων ήταν η περασμένη για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με ανατροπές και εκπλήξεις που συμπυκνώνονται γύρω από το ουσιαστικό «οικονομία».

Τα κανάλια πλέον κρίνουν τη συνέχεια ή την παύση των συνεργασιών με αυστηρά τεχνοκρατικά κριτήρια, excel και budget χωρίς να μπαίνει καθόλου το κριτήριο της απήχησης και της λάμψης των τηλεαστέρων.

Στον ΑΝΤ1 πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν. Ως προς τα «όχι» καθώς ως προς τα «ναι» υπάρχει δρόμος ακόμη.

Η μορφή της πρωινής ζώνης με τη μορφή που είχε ως σήμερα παύει να ισχύει.

Η Φαίη Μαυραγάνη αποχαιρετά το κανάλι του Αμαρουσίου μετά τη δίχρονη παρουσία της και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Αναστασοπούλου στην οποία προτάθηκε μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα» η μετακόμισή της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με infotainment εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως θέλει να παρουσιάζει αμιγώς δημοσιογραφικές εκπομπές και μετακινείται στον ΣΚΑΪ και στο δίωρο 12.00 – 14.00.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνη θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της νέας ενημερωτικής εκπομπής και ο Άρης Πορτοσάλτε θα έχει το πολιτικό σχόλιο.

Μπέττυ Μαγγίρα: Στην πόρτα της εξόδου

Παρελθόν αποτελεί σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το απόγευμα της Παρασκευής και η Μπέττυ Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1. Στην παρουσιάστρια είχε προταθεί να βάλει στοιχεία ενημέρωσης στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου κάτι που η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Στο μονοετές συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 υπήρχε πρόβλεψη πως θα έπρεπε να ενημερωθεί μέχρι το τέλος Μαϊου για το εάν θα ενεργοποιηθεί το «+1» για την επόμενη σεζόν.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου με καθυστέρηση και μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως η ανανέωση του συμβολαίου της δεν ενεργοποιείται. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι συνεργάτες της.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η έναρξη του «I Love Sou Kou» το Σάββατο 15 Ιουνίου με το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε».

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήθελε να στείλει το δικό της προσωπικό μήνυμα. Τις επόμενες μέρες προφανώς και θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA