Μενού
ioanna-touni
Ιωάννα Τούνη | @j.touni
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει μία γεωπολιτική ανάλυση στα social media, προσπαθώντας να εξηγήσει στους followers της το μέγεθος της καταστροφής στη Λωρίδα της Γάζας.

Αναφερόμενη στη θηριωδία που εξελίσσεται κατά την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, η Ιωάννα Τούνη έκανε κάποια storiew στον λογαριασμό της στο Instagram και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός «4ου Παγκοσμίου Πολέμου», κάτι που στη συνέχεια διόρθωσε.

Ιωάννα Τούνη
Instagram

Συγκριμένα, αφού κατηγορήθηκε πως υποστηρίζει τη Χαμάς, η influencer έσπευσε να υπερασπιστεί τη θέση της: «Δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές. Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη», γράφει και εξηγεί: «Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε, και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω. Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα».

«Μπορεί να μπει ένα τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο;».

Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη | Instagram

«Πάρτι» στο Twitter με την Ιωάννα Τούνη

Το αρχικό λάθος της Ιωάννας Τούνη περί... 4ου Παγκοσμίου Πολέμου δεν ξέφυγε από τους διαδικτυακούς της followers της και ακολούθησε «πάρτι» στο Twitter. 

«Μετά την ανάλυση της Τούνη υπέρ Παλαιστίνης και με τον φόβο του Δ Παγκοσμίου αναμένω ανάλογη γεωστρατηγική ανάλυση και από Γαρδέλη, Σούπερ Κική και Ευριδίκη Βαλαβάνη» γράφουν -μεταξύ άλλων- στο Twitter, μετά το story της inluencer.

«Αυτό που έπαθε η #Τουνη με τον 4ο Παγκόσμιο,το έχει πάθει και ο σεναριογράφος Παναγιώτης Κωνσταντίνου στο "6 διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο".Ολόκληρη η ταινία είχε 3(τρεις) γυναίκες όλες και όλες» γράφει άλλος χρήστης της πλατφόρμας Χ. 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA