Μενού
Μάθιου Πέρι - Τζένιφερ Άνιστον
Μάθιου Πέρι - Τζένιφερ Άνιστον | Featureflash Photo Agency/Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μετά το αντίο του Ματ Λε Μπλανκ και της Κόρτνεϊ Κοξ στον Μάθιου Πέρι, ήρθε η σειρά της Τζένιφερ Άνιστον να αποχαιρετήσει τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Μάλιστα, η Τζένιφερ Άνιστον συνόδεψε το post με ένα σκρίνσοτ από προσωπική τους συνομιλία, αλλά και με μια σκηνή από το φινάλε της σειράς «Φιλαράκια» που δείχνει το πόσο άρεσε όχι μόνο στον Τσάντλερ, αλλά και στον Μάθιου Πέρι να κάνει τους άλλους να γελάνε.

«Ωχ, αυτό έχει πονέσει βαθιά... Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μάτι μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να μείνεις πραγματικά σε αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά. 

Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε και άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας», έγραψε αρχικά η ηθοποιός.

«Για τον Μάτι, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το "γέλιο" νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και πραγματικά κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και γέλασε πολύ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μελετούσα τα κείμενά μας μεταξύ μας. Γελούσα και έκλαιγα και μετά ξαναγελούσα. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τη δεύτερη φωτογραφία...)».

«Μάτι, σ' αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και μακριά από οποιονδήποτε πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα... Μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες "θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελή;". Ξεκουράσου, αδελφούλη. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα...», εξομολογήθηκε στο τέλος η Τζένιφερ Άνιστον.

Δείτε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας» - Τα πρώτα λόγια κατά την απολογία της

Η πόλη «φάντασμα» που έχει σβηστεί από τους χάρτες - Γιατί είναι επικίνδυνη

Πρώην συνεργάτης του Γουίλ Σμιθ αποκαλύπτει: «Τον είδα να κάνει σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA