Μενού
Γιάννης Καλλιάνος
Γιάννης Καλλιάνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, μέσα από βίντεο που ανέβασε στα προφίλ του στα social media, περιγράφοντας όσα έχει ζήσει τις τελευταίες ημέρες με τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του. 

Στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος έστρεψε τα βέλη του προς τους γιατρούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του πατέρα του όλο αυτό το διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Θέλω να σας πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν καταντήσει όλη μας την οικογένεια σε αυτό το σημείο. 

Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα γιατί μαύρισε ξαφνικά το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να πάει σε ένα άλλο νοσοκομείο

Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό, δηλαδή έπεφτε το οξυγόνο και έκανε δύσπνοια. Ο αδερφός μου είναι γιατρός, ήρθε από την Κύπρο, τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ, αλλά δεν τον έβαζαν. Πέντε ημέρες τους παρακαλούσαμε και δεν τον έβαζαν». 

«Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου»

Σε εμφανώς κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιάννης Καλλιάνος συνέχισε λέγοντας:  

«Έχουν στερέψει τα δάκρυά μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα, ενώ πήγαινε πάρα πολύ καλά για αυτούς και τον διασωλήνωσαν

Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι με γιατρούς που υπογράφουν ότι είναι καλά, δεν μπορούν να φανταστούν σε αυτό το Δημόσιο Νοσοκομείο που πήγε τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Τον επανέφεραν, δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες.

Τους έλεγα "βοηθήστε" και έλεγαν ότι είναι καλά, δεν θα πάθει τίποτα. Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτό το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έκανα τα πάντα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA