Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Twitter, το συγκρότημα Foo Fighters αποχαιρέτησε των επί σειρά ετών ντράμερ του, Taylor Hawkins, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (25/3) σε ηλικία 50 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί πάντως καμία αιτία θανάτου.

Διαβάστε ακόμη: Λούσυ Λόουλες: Πώς είναι σήμερα η Ζήνα, η θρυλική πριγκίπισσα του πολέμου

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του Taylor Hawkins μας. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό του γέλιο θα ζουν για πάντα με όλους μας. Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται στη σύζυγο, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να αντιμετωπιστεί η ιδιωτική τους ζωή με απόλυτο σεβασμό σε αυτή την αφάνταστα δύσκολη στιγμή» αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Taylor Hawkins εντάχθηκε στους Foo Fighters το 1997, αντικαθιστώντας τον αρχικό ντράμερ William Goldsmith. Τον Οκτώβριο του 2021, ο Hawkins εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame μαζί με τους συναδέλφους του στους Foo Fighters.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA