Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά πλέον ο καιρός για την έναρξη της φετινής Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 μέχρι και τις 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η νεαρή τραγουδίστρια, Αμάντα Γεωργιάδη, με το κομμάτι «Die Together», το οποίο μέχρι στιγμής είναι αρκετά ψηλά στα στοιχήματα των Eurofans. 

Διαβάστε ακόμη: Πέγκυ Ζήνα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, την Ιταλία, αλλά και την Ουκρανία να βρίσκονται από πάνω της. Πάντως για την ώρα τα δεδομένα για την ελληνική συμμετοχή είναι τρομερά αισιόδοξα. Κι αυτό γιατί μετά και την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης στους δύο ημιτελικούς της Eurovision, η χώρα μας κληρώθηκε σε εξαιρετική θέση. 

Η Αμάντα Γεωργιάδη, λοιπόν, θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 10 Μαΐου και θα εμφανιστεί στην 15η θέση από τις 17 χώρες, δηλαδή λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς. Κάτι που φυσικά έχουμε δει να επηρεάζει θετικά και τις ψηφοφορίες στο θεσμό. 

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο ημιτελικό συμμετέχουν ελάχιστες χώρες, οι οποίες θεωρούνται εκ των φαβορί της φετινής Eurovision, πλην της Ουκρανίας. Όσον αφορά τώρα την Κύπρο, θα διαγωνιστεί δύο ημέρες μετά, το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαΐου στον δεύτερο ημιτελικό.

Η Ανδρομάχη με το «Ela» θα εμφανιστεί στην ένατη θέση, ακριβώς στα μισά του live. Μια αρκετά καλή θέση, η οποία μπορεί να τη βοηθήσει να κερδίσει και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA