Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2022, έκανε την πρώτη της πρόβα και «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok δήλωσε: «Ανυπομονώ, είμαι πολύ χαρούμενη!». Η Ανδρομάχη ανέβηκε στη σκηνή με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, σαν άλλη Αφροδίτη αναδυόμενη μέσα από κύματα ενώ στη σκηνή υπάρχει ένα τεράστιο κοχύλι, πάνω στο οποίο βρίσκονται οι χορευτές της.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision: Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη της πρόβα - Η εμφάνιση και το φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη

Τη σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton! Στο πλευρό της θα έχει δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης έχει επιμεληθεί ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

Το τραγούδι Ela δημιούργησε μια ομάδα παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou (Eurovision 2007, 2009, 20012, 2018, 2019). Συγκεκριμένα: Arash (Eurovision 2009), Eyelar Mirzazadeh, τον Αλβανό παραγωγό Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, τον γνωστό σε όλους Κύπριο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Παπαδόπουλο, το Σουηδό συνθέτη και παραγωγό πολλών διεθνών επιτυχιών, όπως το Cool Me Down Robert Uhlmann, το Σουηδό παραγωγό σε πολλές συνεργασίες με τον Alex P Viktor Svensson και Yll Limani.

https://www.instagram.com/p/CdD520bqqXM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος διαγωνίζεται στην 9η θέση στον δεύτερο ημιτελικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA