Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλά είχαν ακουστεί τις τελευταίες 48 ώρες σχετικά με την μετάδοση του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision από τον Γιώργo Καπουτζίδη και τη Μαρίας Κοζάκου. Ειδικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού της Σουηδίας στον δεύτερο ημιτελικό, όπου ο Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος χασμουρήθηκε

Διαβάστε ακόμη: Αμάντα Γεωργιάδη στο Reader: «Η ελληνική σημαία είναι το γούρι μου στη Eurovision 2022»

Το βράδυ του τελικού, λοιπόν, ήταν αποστομωτική η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος απάντησε σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε. «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του τελικού και συνέχισε:

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA