Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη απαγορεύει στον Θέμη Αδαμαντίδη να λέει δικά της τραγούδια, μετά και τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη και της Αναστασίας Στεφάνοβα για ενδοοικογενειακή βία. «Δεν υποστηρίζω και δεν στηρίζω τη βία, δεν του επιτρέπω να πει ξανά δικό μου τραγούδι. Απαγορεύεται! Δεν επιτρέπω αυτός ο άνθρωπος να πει δική μου σύνθεση.  Πώς γίνεται τραγουδιστής που τραγουδάει τον έρωτα και την αγάπη να σπέρνει το μίσος και τη βία; Οχι με τα δικά μου τραγούδια» λέει η Σίσσυ Τζινιόλη. 

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: Κάνει έκκληση η Βαρβάρα Κίρκη να μιλήσουν μάρτυρες για τον ξυλοδαρμό της 

Η μουσικοσυνθέτρια έχει γράψει τα εξής τραγούδια στον Θέμη Αδαμαντίδη: 

  • Και να `μουνα 
  • Είμαστε κι οι δυο αλήτες 
  • Κοίτα πώς τα φέρνει 
  • Ματωμένα χείλη 

«Εχω πάρει την απόφασή μου και να εξηγήσω γιατί. Εγώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω. Γνώρισα τον Θέμη το 2000, ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης. Μου έλεγαν πάρα πολλά αλλά εγώ δεν πιστεύω στα λόγια, πιστεύω στα μάτια μου. Ομως αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να καταγγέλλουν δεν ήθελα να το πιστέψω μέσα μου, ειλικρινά στεναχωρήθηκα. Σαν άνθρωπος είναι καλός ότι και να λένε. Αυτό που με πλήγωσε όμως είναι το βίντεο. Είναι ο Θέμης. Ξέρω τις κινήσεις του. Είναι ένα βίντεο που το πήρε η αστυνομία και τραβήχτηκε συγκεκριμένη ώρα, ας μην κοροϊδευόμαστε» είπε η Σίσσυ Τζινιόλη στον ALPHA. 

Οταν είδε το βίντεο «πάγωσα. Μου έφερε και εμένα πίσω τις αναμνήσεις μου. Ο πρώην σύζυγός μου, που είναι 25 χρόνια μουσικός με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ξέρει όλη την ιστορία και ο ίδιος ο Θέμης, έζησα και εγώ τη βία μέσα στο σπίτι μου. Ημουν τυχερή. Βρήκα τη δύναμη και μάζεψα τα κομμάτια μου και είμαι εδώ σήμερα, ούτε να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη, ούτε στον πρώην σύζυγό μου. Ηρθα να δώσω το μήνυμα ότι εμείς οι γυναίκες όταν αγαπάμε και ερωτευόμαστε κάνουμε ένα λάθος: ξεχνάμε τον εαυτό μας. Από αυτές ήμουν και εγώ. Εζησα τη βία σε άσχημη μορφή. Βρήκα τη δύναμη και έφυγα. Τι θέλω να πω; Ειναι τόσο απλό. Οποια γυναίκα αυτή τη στιγμή ζει τη βία να σηκωθεί και να φύγει τώρα!     Να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τώρα! Ποτέ δεν είναι αργά. Του απαγόρευσα όλα μου τα τραγούδια. Ας είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής του κόσμου. Ας είναι ο καλύτερος. Στην χώρα μας τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές. Εγώ κοιτάω να δώσω πρώτα σε καλό άνθρωπο και μετά σε καλό καλλιτέχνη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA