Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε για να αποφύγουν οι Μπακς την ήττα, όμως οι συμπαίκτες του δεν έβαλαν... πλάτη κι έτσι οι Νετς έκαναν σεφτέ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs του NBA. Το Μιλγουόκι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απουσία του Χάρντεν και γνώρισε την ήττα στον πρώτο αγώνα της σειράς με 115-107.

Διαβάστε ακόμη: NBA Playoffs: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να σταματήσει Χάρντεν, Ίρβινγκ και Ντουράντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε αλλά δεν είχε βοήθεια από Μίντλετον και Χόλιντεϊ, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ντουράντ και Ιρβινγκ ήταν εξαιρετικοί αλλά είχαν δίπλα τους και τους Γκρίφιν-Μάικ Τζέιμς που έκαναν εκπληκτική δουλειά.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τους Νετς αφού μετά από 43 δευτερόλεπτα ο Τζέιμς Χάρντεν τραυματίστηκε και πήγε στα αποδυτήρια. Ο Αντετοκούνμπο ανέλαβε δράση και κράτησε τους Μπακς μπροστά ως το τέλος της πρώτης περιόδου (30-32). Στην 2η περίοδο οι Μπας συνέχισαν να έχουν τραγικά ποσοστά στα τρίποντα, παρασύρθηκαν από τον γρήγορο ρυθμό των Νετς, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (63-61).

Στην 3η περίοδο οι Μπακς συνέχισαν να έχουν πρόβλημα από την περιφέρεια με άσχημα ποσοστά, ο Αντετοκούνμπο έμοιαζε να παλεύει μόνος του, την ίδια στιγμή που Ίρβινγκ και Ντουράντ είχαν την βοήθεια του Γκρίφιν. Αποτέλεσμα οι Νετς να κυριαρχήσουν και να προηγηθούν ακόμα και με 16 πόντους (98-82), πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου.

Η εικόνα δεν άλλαξε και στην 4η περίοδο κι έτσι οι Μπακς ανασυντάσσονται για το game 2 της σειράς μετά το τελικό 115-107.

Για το Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 34 πόντους με 0/3 βολές, 14/19 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Λόπεζ 19 πόντους, ο Χόλιντει 17 πόντους, ο Μίντλετον 13 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 1 πόντο με 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ.

Από το Μπρούκλιν ο Ντουράντ είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ίρβινγκ 25 πόντους και 8 ασίστ, ο Χάρις 19 πόντους, ο Γκρίφιν 18 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Μάικ Τζέιμς είχε 12 πόντους με 3/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA