Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλους τέλους σε μία μεγαλειώδη καριέρα στο μπάσκετ αποφάσισε να βάλει το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιουνίου, ο Βασίλης Σπανούλης. «Ένα παιδί που ονειρεύτηκε να παίξει μπάσκετ», όπως έγραψε στο μήνυμα στο συγκινητικό Instagram με το οποίο «αποχαιρέτησε» τα παρκέ, έβαλε τέλος σε μία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις και η οποία το έβαλε στο πάνθεον του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός: Μόνο εμβολιασμένοι πλέον στα γήπεδα - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να αποχώρησε ως παίκτης και αρχηγός του Ολυμπιακού, «το πεπρωμένο και το πιο όμορφο λιμάνι» του, όπως χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο μεγαλούργησε τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας.

Έτσι οι «πράσινοι» αναγνωρίζοντας την προσφορά του Λαρισαίου γκαρντ στο άθλημα, με ένα μήνυμα στο Twitter, έδωσαν «συγχαρητήρια» στον «Kill Bill» για τη «σπουδαία καριέρα» του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη μετέπειτα «σταδιοδρομία και στη ζωή» του.

Το tweet του Παναθηναϊκού

«Βασίλη Σπανούλη συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου! Καλή τύχη σε ο,τι κι αν κάνεις στη συνέχεια της σταδιοδρομίας και της ζωής σου!».

https://twitter.com/paobcgr/status/1408803405779410944?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA