Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει... Μετά την απίστευτη εμφάνισή του κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς, ο μεγάλος του γιος, Λίαμ Τσαρλς, έχει γενέθλια και γίνεται δύο ετών. Γι' αυτό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στο Instagram του κάποιες φωτογραφίες του παιδιού του, στις οποίες έγραψε το εξής μήνυμα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα, μικρέ μου. Ευτυχισμένα γενέθλια, γιε μου! Big2».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εμφάνιση MVP κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς - Μεγάλη νίκη για τους Μπακς

https://www.instagram.com/p/CZynmVzOntO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες με την οικογένειά του. Αλλωστε, έχει δηλώσει την αγάπη του για τους δικούς του ανθρώπους και δεν το κρύβει. Ομως, τώρα έχει έναν ακόμη λόγο να το διασκεδάζει, αφού έκανε εμφάνιση MVP κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς το πρωί της Τετάρτης, 9 Φεβρουαρίου (ώρα Ελλάδος). Ο Ελληνας φόργουορντ ήταν καταπληκτικός στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε έχοντας 44 πόντους με μόλις 3 άστοχα σουτ, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 μπλοκς, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος! Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους Μπακς που «έπιασαν» στην κορυφή της Ανατολής του Χιτ με 35 νίκες.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός από το ξεκίνημα του αγώνα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 23 πόντους και χωρίς να έχει χάσει σουτ (6/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα) και αστόχησε στο πρώτο εντός παιδιάς στο τρίτο δωδεκάλεπτο και τη 12η προσπάθειά του, καθώς μέχρι τότε είχε 11/11. Οι Μπακς προηγήθηκαν με 78-56 στο πρώτο ημίχρονο σε μία από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις τους στη φετινή σεζόν, ενώ παρά την αντεπίθεση των Λέικερς στην τέταρτη περίοδο (μείωσαν σε 118-108 στα 43') έφτασαν στην 35η φετινή τους νίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA