Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανετο ήταν το πέρασμα των Μιλγουόκι Μπακς από το Σικάγο καθώς επικράτησαν με 127-106 των Μπουλς και παραμένουν σε τροχιά δεύτερης θέσης στην ανατολή, τρεις αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της regular season στο NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μένοντας όμως μόλις 24' στο παρκέ, στα οποία... πρόλαβε να «γράψει» 18 πόντους (7/13 σουτ), 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, οδηγώντας έτσι την ομάδα του στην 49η νίκη τους φέτος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Τζόρνταν έχρισε τον Αντετοκούνμπο ως MVP της σεζόν και του δίνει σκυτάλη για το «δικό» του ρεκόρ

Πλέον στην Ανατολή, πίσω από τους Μαϊάμι Χιτ που προπορεύονται με ρεκόρ 52-28, ακολουθούν Σέλτικς, Μπακς και Σίξερς έχοντας 49-30 με τη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας να πηγαίνει μέχρι τέλους. Ράπτορς και Μπουλς έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ, ενώ Καβαλίερς, Νετς, Χοκς και Χόρνετς θα παλέψουν για τις δύο άλλες θέσεις μέσα από το τουρνουά play-in.

Απέναντι στους Μπουλς, που πέρα από τον Λόνζο Μπολ δεν είχαν στη σύνθεσή τους και τον Ζακ Λαβίν, οι Μπακς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο σκόρερ τον Μπρουκ Λόπεζ που τελείωσε με 28. Παράλληλα οι ψηλοί των «Ελαφιών»... απενεργοποίησαν τον αντίπαλο σέντερ, Νίκολα Βούτσεβιτς που έμεινε στους 7 πόντους με μόλις 3/19 σουτ! Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 40 πόντους.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο χρησιμοποιήθηκε γiα 4:01 και είχε 2 πόντους με 1//2 δίποντα, 1 κλέψιμο και 1 ασίστ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA