Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από τρία χρόνια οι Γουόριορς είναι και πάλι στους τελικούς του NBA! Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ επικράτησε με 120-110 των Ντάλας Μάβερικς στο Game 5 και με σκορ 4-1 κατέκτησε τον τίτλο στη Δύση και προκρίθηκε στους τελικούς (αρχίζουν στις 2 Ιουνίου) όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ (είναι στο 3-2).

Διαβάστε ακόμη: Μπόστον Σέλτικς: Θρίαμβος στο Μαΐαμι - Εκαναν break και προηγούνται με 3-2 απέναντι στους Χιτ

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν ασταμάτητος και με 32 πόντους και 8 εύστοχα τρίποντα οδήγησε την ομάδα του και πάλι στο μεγάλο ραντεβού του πρωταθλήματος. Πλάι του ο Κεβόν Λούνεϊ (10 πόντοι, 18 ριμπάουντ), ο Αντριου Γουίγκινς (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο Ντρέιμοντ Γκριν (17 πόντοι, 9 ασίστ, 6 ριμπάουντ) ενώ ο Στεφ Κάρι τελείωσε με 15 πόντους και 9 ασίστ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Για τους Μάβερικς που κατάφεραν φέτος να «τρυπήσουν το ταβάνι» τους, ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, τελείωσε όμως με 7/15 δίποντα και 3/13 τρίποντα. Θετική η παρουσία του Σπένσερ Ντίνγουιντι που ήρθε από τον πάγκο και είχε 26 πόντους.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA