ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/06/2021 19:30

Παραιτήθηκε από την Ενωση Εφοπλιστών ο Παναγιώτης Λασκαρίδης

Επιστολή παραίτησης από τον εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη μετά τις αντιδράσεις για τα όσα είπε για τον πρωθυπουργό και όχι μόνο. «Δεν θα απολογηθώ όμως σε κανέναν άλλον, που με αφορμή αυτή την ελεεινή δημοσιογραφία, θεώρησε σκόπιμο να τη χρησιμοποιήσει για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών"» ανέφερε.

Παραιτήθηκε από την Ενωση Εφοπλιστών ο Παναγιώτης Λασκαρίδης
Παναγιώτης Λασκαρίδης (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Eπιστολή παραίτησης από το συμβούλιο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών απέστειλε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης. Η παραίτηση του Παναγιώτη Λασκαρίδη έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης, στην οποία ο εφοπλιστής εμφανίστηκε να μιλά με ιδιαίτερα απαξιωτικό τόνο και λεξιλόγιο για τις σχέσεις της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας με την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, γεγονός που οδήγησε την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών να αποδοκιμάσει τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Σταϊκούρας για Γέφυρα 2: Τέλος Ιουνίου η 1η δόση για όσους υπέβαλαν αίτηση μέχρι 31 Μαΐου

Η επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Λασκαρίδη

«Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση. Παραιτούμαι γιατί δεν πρόκειται με την παρουσία μου να ευλογήσω τη συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που έχουν αναλάβει ορισμένοι μέσα από την Ένωση, μαζί με διάφορα media εγνωσμένης "αξιοπιστίας".

Στους μεν συναδέλφους μου, τουλάχιστον σε όλους εκείνους που δεν συμμετέχουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, απολογούμαι ειλικρινώς εάν τους προκάλεσα την οποιαδήποτε δυσφορία και αγανάκτηση, όπως τους αρμόζει από έναν συνάδελφο που άθελά του, με τον αθυρόστομο λόγο του (που όμως βάναυσα κακοποιήθηκε από "δημοσιογράφους") τους στενοχώρησε και τους προσέβαλε – όπως άλλωστε έκανα ήδη από την πρώτη μέρα και στον Κύριο Πρωθυπουργό και στον Κύριο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.

Δεν θα απολογηθώ όμως σε κανέναν άλλον, που με αφορμή αυτή την ελεεινή δημοσιογραφία, θεώρησε σκόπιμο να τη χρησιμοποιήσει για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ