Στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της κρητικής εταιρείας Terra Creta, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής έξτρα παρθένου ελαιολάδου, προχώρησε η κορυφαία παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ.
Διαβάστε ακόμη: Πίτσα: Πέντε αγαπημένες και μία συνταγή από το Reader
Η εξαγορά αυτή δίνει στη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ το «εισιτήριο» εισόδου στην αγορά του ελαιολάδου, ενώ επεκτείνει τον κατάλογο των deals που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο των τροφίμων το τελευταίο διάστημα. Η Terra Creta μεταβιβάζεται στη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του νέου αγοραστή και του έως σήμερα ιδιοκτήτη της εταιρείας, Ομίλου IOGR.
Η Terra Creta ιδρύθηκε το 2001, έχει έδρα το Κολυμβάρι Χανίων και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο καθετοποιημένο συγκρότημα ελαιοτριβείου και εμφιαλωτηρίου.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.