Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό με μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο μήνυμά του πως: «Ενισχύονται με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την Covid- 19. #Mε_σχέδιο στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται από επάλληλες κρίσεις» αναφέροντας στο μήνυμά του, τον υπουργός Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Γιάννη Τσακίρη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όπως έχει ενημερώσει η κ. Τσακίρης η έκτακτη επιχορήγηση είναι ως 400.000 ευρώ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού. η υποβολή αιτήσεων αρχίζει στις 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA