ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17/07/2022 15:18

Τουρισμός για Ολους 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all για όλους του δικαιούχους

Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2022 θα είναι ανοικτή για το σύνολο των ΑΦΜ - Πώς μπορεί να εξαργυρωθεί το voucher

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρισμός για Ολους 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all για όλους του δικαιούχους
Τουρισμός για όλους (πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα tourism4all για το voucher των 150 ευρώ μέσω του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2022. Σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου, υποβάλλουν όσοι διαθέτουν ΑΦΜ που λήγει σε 4, 5 και 6, ωστόσο από τη Δευτέρα 18/7 η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα είναι ανοικτή για το σύνολο των ΑΦΜ.

Διαβάστε ακόμη: Τουρισμός για όλους: Τα ποσά που λαμβάνουν οι δικαιούχοι

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η σχετική διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί και μέσω ΚΕΠ. Οι δικαιούχοι θα λάβουν ψηφιακή επιταγή ύψους 150 ευρώ ή 200 ευρώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%, η αι ατομική και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2023.

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται στο τουριστικό κατάλυμα, είτε εφάπαξ είτε σε όσες δόσεις και σε όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος. Να ληφθεί μόνο υπόψη ότι είναι κατάλληλη για πληρωμές σε διαδικτυακούς τόπους επιχειρήσεων με συμπλήρωση των στοιχείων της ή μέσω συστημάτων ανέπαφης πληρωμής NFC, οπότε απαιτείται η χρήση κατάλληλης τηλεφωνικής συσκευής smatphone που την υποστηρίζουν.

Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποσό των 150 ευρώ εφάπαξ, μπορεί όμως να «σπάσει» το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με όποιον τρόπο επιθυμεί. Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα κατά τους θερινούς μήνες και τα υπόλοιπα 100 ευρώ να τα χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού. Έτσι, το Πρόγραμμα συμβάλλει και στον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε δώδεκα μήνες τον χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ VOUCHER ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ