ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17/07/2022 19:41

Fuel Pass 2: Τέλος Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα - Τα νέα ποσά για τους δικαιούχους

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα Fuel Pass 2 για την επιδότηση καυσίμων που αφορά πάνω από 3 εκατ. δικαιούχους - Τα εισδηματικά κριτήρια και οι αυξήσεις στα ποσά

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Fuel Pass 2: Τέλος Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα - Τα νέα ποσά για τους δικαιούχους
(Πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, το διάστημα από τη Δευτέρα 25/7 ως και την Παρασκευή 29/7 αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα Fuel Pass 2 για την επιδότηση καυσίμων. Στη νέα φάση του προγράμματος αναμένεται να αυξηθούν τόσο οι δικαιούχοι όσο και τα ποσά για την επιδότηση της βενζίνης. O δεύτερος κύκλος του επιδόματος θα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό από τις αρχές Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: Power Pass: Οι 4 λόγοι που απορρίφθηκαν αιτήσεις – Ποιοι έλαβαν λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμεναν

Ωφελούμενοι αναμένεται να είναι συνολικά 3,1 εκατ. δικαιούχοι που θα λάβουν τα αυξημένα ποσά σε σχέση με την πρώτη φάση του προγράμματος. Συγκεκριμένα για το τρίμηνο θα λάβουν 60 ως 100 ευρώ όσοι επιλέξουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, ενώ 45 ως 85 ευρώ θα λάβουν όσοι θελήσουν την απευθείας πίστωση του ποσού στους λογαριασμούς τους.

Video Loading...

Το ατομικό εισόδημα με βάση τη φετινή φορολογική δήλωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού (σύζυγος/μέλος συμφώνου συμβίωσης και εξαρτώμενα τέκνα).

Ετσι για το ζευγάρι φθάνει τα 33.000 ευρώ, για ζευγάρι με ένα παιδί τα 36.000 ευρώ, για ζευγάρι με δύο παιδιά τα 39.000 ευρώ, για ζευγάρι με τρία παιδιά τα 43.000 ευρώ και για ζευγάρι με 4 παιδιά τα 45.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
FUEL PASS ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ