Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, το διάστημα από τη Δευτέρα 25/7 ως και την Παρασκευή 29/7 αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα Fuel Pass 2 για την επιδότηση καυσίμων. Στη νέα φάση του προγράμματος αναμένεται να αυξηθούν τόσο οι δικαιούχοι όσο και τα ποσά για την επιδότηση της βενζίνης. O δεύτερος κύκλος του επιδόματος θα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό από τις αρχές Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: Power Pass: Οι 4 λόγοι που απορρίφθηκαν αιτήσεις – Ποιοι έλαβαν λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμεναν

Ωφελούμενοι αναμένεται να είναι συνολικά 3,1 εκατ. δικαιούχοι που θα λάβουν τα αυξημένα ποσά σε σχέση με την πρώτη φάση του προγράμματος. Συγκεκριμένα για το τρίμηνο θα λάβουν 60 ως 100 ευρώ όσοι επιλέξουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, ενώ 45 ως 85 ευρώ θα λάβουν όσοι θελήσουν την απευθείας πίστωση του ποσού στους λογαριασμούς τους.

Το ατομικό εισόδημα με βάση τη φετινή φορολογική δήλωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού (σύζυγος/μέλος συμφώνου συμβίωσης και εξαρτώμενα τέκνα).

Ετσι για το ζευγάρι φθάνει τα 33.000 ευρώ, για ζευγάρι με ένα παιδί τα 36.000 ευρώ, για ζευγάρι με δύο παιδιά τα 39.000 ευρώ, για ζευγάρι με τρία παιδιά τα 43.000 ευρώ και για ζευγάρι με 4 παιδιά τα 45.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA