ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/07/2022 07:16

Τουρισμός για όλους 2022: Ανοίγει για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα tourism4all

Από σήμερα 18 Ιουλίου, ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all για όλους τους δικαιούχους του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2022, ανεξαρτήτως ΑΦΜ - Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (21/7) ανοικτή για τις αιτήσεις

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρισμός για όλους 2022: Ανοίγει για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα tourism4all
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Τη δυνατότητα να καταθέτουν αιτήσεις στην tourism4all όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2022 ανεξαρτήτως ΑΦΜ θα έχουν από σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59 ενώ η διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί και μέσω ΚΕΠ.

Διαβάστε ακόμη: Fuel Pass 2: Τέλος Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα - Νέα ποσά για τους δικαιούχους

Στις αιτήσεις, για τα 200.000 voucher, δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του Προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των δικαιούχων που θα έχουν υποβάλει αίτηση.

Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000€ και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000€, ποσό που προσαυξάνεται για κάθε παιδί. Το Πρόγραμμα αφορά συνολικά σε 200.000 δικαιούχους και η τελική επιλογή -εφόσον οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια είναι περισσότεροι- θα γίνει με ηλεκτρονική κλήρωση.

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται στο τουριστικό κατάλυμα, είτε εφάπαξ είτε σε όσες δόσεις και σε όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος. Να ληφθεί μόνο υπόψη ότι είναι κατάλληλη για πληρωμές σε διαδικτυακούς τόπους επιχειρήσεων με συμπλήρωση των στοιχείων της ή μέσω συστημάτων ανέπαφης πληρωμής NFC, οπότε απαιτείται η χρήση κατάλληλης τηλεφωνικής συσκευής smatphone που την υποστηρίζουν.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του ψηφιακής επιταγής. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ (ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ