Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι του Power Pass για τους λογαριασμούς ρεύματος που είχαν εκδοθεί τον Ιούνιο αλλά αφορούν περίοδο η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα. «Υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Διαβάστε ακόμη: North Evia – Samos Pass χωρίς εισοδηματικά κριτήρια - Ανοίγει η πλατφόρμα

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία έχουν καταβληθεί 131 εκατ. ευρώ σε 1,9 εκατομμύριο δικαιούχους. Το 73% των δικαιούχων προτίμησαν την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την ψηφιακή κάρτα, εκτιμώντας πως αυτό ίσως έγινε για να έχουν τα χρήματα για οποιαδήποτε χρήση. Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό το ύψος της νέας βοήθειας (μέσω του συμπληρωματικού προϋπολογισμού) θα το ξέρουμε στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς τότε θα υπάρχει πολύ καλύτερη εικόνα για την πορεία των εσόδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA