ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
05/10/2022 06:32

Fuel Pass 2: Οι τελικές πληρωμές στους δικαιούχους

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του Fuel Pass 2 που δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα - Ως 31/10 η χρήση των άυλων καρτών

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Fuel Pass 2: Οι τελικές πληρωμές στους δικαιούχους
Πηγή: shutterstock, pexels
Ανάγνωση:

Την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι τελικές πληρωμές στους δικαιούχους του Fuel Pass 2 που δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα. Ιδιαίτερα, αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης προς το σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα εκκινήσει η διαδικασία έκδοσης των άυλων καρτών από τα Πιστωτικά Ιδρύματα.

Διαβάστε ακόμη: Πετρέλαιο κίνησης: Τελειώνουν τα αποθέματα με την παλιά τιμή - Πόσο θα φτάσει το ντίζελ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η άυλη ψηφιακή κάρτα (η εγκατάσταση και χρήση της οποίας απαιτούν υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC) χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα, μέχρι 31/10/2022.

Από την άλλη πλευρά το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
FUEL PASS ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ