Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι τελικές πληρωμές στους δικαιούχους του Fuel Pass 2 που δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα. Ιδιαίτερα, αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης προς το σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα εκκινήσει η διαδικασία έκδοσης των άυλων καρτών από τα Πιστωτικά Ιδρύματα.

Διαβάστε ακόμη: Πετρέλαιο κίνησης: Τελειώνουν τα αποθέματα με την παλιά τιμή - Πόσο θα φτάσει το ντίζελ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η άυλη ψηφιακή κάρτα (η εγκατάσταση και χρήση της οποίας απαιτούν υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC)  χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα, μέχρι 31/10/2022.

Από την άλλη πλευρά το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA