«Εάν είχα να επιλέξω ανάμεσα στον τραπεζικό δανεισμό και στα προγράμματα άμεσης χρηματοδότησης της ΕΕ, θα επέλεγα το δεύτερο. Άλλωστε στην Ελλάδα είναι δύσκολη η πρόσβαση των επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό». Αυτό δήλωσε χθες ο Ιάκωβος Γιακουμής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Monolithos Catalysts & Recycling Ltd, συμμετέχοντας στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της μελέτης που εκπόνησαν η ΕΥ Ελλάδος και το ΙΟΒΕ για την πορεία των ευρωπαϊκών προγραμμάτων άμεσης χρηματοδότησης στην Ελλάδα κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Γιατί συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Γιακουμής; Γιατί η εταιρεία του – μια ελληνική βιομηχανική εταιρεία που παράγει καταλύτες αυτοκινήτων εδώ και 23 χρόνια – εξετάστηκε ως επιτυχημένο case study αξιοποίησης των κοινοτικών χρηματοδοτικών εργαλείων.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.