Μενού
Ο Βασίλης Κικίλιας
Ομιλία του Βασίλη Κικίλια στην παράδοση νέων πυροσβεστικών οχημάτων | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή τη μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (6/4) στην Ιεράπετρα, από την οποία μάλιστα συνελήφθη και ένα άτομο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η αντιπυρική περίοδος ξεκινάει στα μέσα Μαΐου, με τον Βασίλη Κικίλια να υπογραμμίζει πως «όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν παίζουμε με τη φωτιά».

«Υπάρχει τεράστια ευθύνη και η απροσεξία δεν είναι απλώς αδικαιολόγητη αλλά εγκληματική» συνέχισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τα πρόσφατα πύρινα μέτωπα.

Βασίλης Κικίλιας: Η ανάρτησή του

«Είτε από πρόθεση είτε εξ αμελείας, που δυστυχώς είναι και οι περισσότερες των περιπτώσεων όπως αυτή στην Ιεράπετρα, οι πυρκαγιές μπορεί να προκαλέσουν ανυπολόγιστες καταστροφές και να απειλήσουν ανθρώπινες ζωές. 

Ζητώ από όλους να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι δεν παίζουμε με τη φωτιά.  Υπάρχει τεράστια ευθύνη και η απροσεξία δεν είναι απλώς αδικαιολόγητη αλλά εγκληματική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA