Σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, «κλείνουν» μια σειρά από εκκρεμότητες των πολιτών προς την εφορία. Πέρα από το τέλος της προθεσμίας για τα τέλη κυκλοφορίας 2024, σήμερα θα πρέπει να ολοκληρωθούν κι άλλες φορολογικές υποχρεώσεις.
Διαβάστε ακόμη: ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές για χιλιάδες δικαιούχους σήμερα - Ποια επιδόματα καταβάλλονται
Μέχρι σήμερα θα πρέπει να πληρωθεί η τελευταία δόση φόρου εισοδήματος δήλωσης 2023, φυσικών και νομικών προσώπων.
Παράλληλα, σήμερα λήγει και η προθεσμία για τη 10η και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ 2023. Μάλιστα πλησιάζει η ώρα για τον ΕΝΦΙΑ του 2024 που θα πληρωθεί νωρίτερα και σε περισσότερες δόσεις, με την πρώτη να είναι στις 30 Απριλίου.
Παράλληλα, μέχρι σήμερα έχουν περιθώριο όσοι αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα τύπου Αirbnb, οι οποίοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τις δηλώσεις του 2023 στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.