Μενού
ermou
Ερμού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Από τις 8 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, τα καταστήματα – μέλη θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια και τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, τονίζεται στην ανακοίνωση, οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Θεσσαλονίκη: Άρχισαν οι προσφορές και οι κρατήσεις για τις χειμερινές εκπτώσεις

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, προσφορές που αγγίζουν ακόμη και το 50% και κρατήσεις στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης άρχισαν μία εβδομάδα πριν από τις χειμερινές εκπτώσεις.

Οι καταναλωτές άρχισαν ήδη να δέχονται ενημερωτικά μηνύματα από την πρώτη ημέρα της χρονιάς, ενώ τα ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησαν από την Τρίτη το βράδυ τις προσφορές. Μάλιστα προέτρεπαν τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν ένα καλάθι με είδη της αρεσκείας τους προκειμένου στις 21:00 ή σε άλλες περιπτώσεις στις 19.00 να το αγοράσουν. Ακόμη, κάποιες επιχειρήσεις έδιναν τη δυνατότητα για μία έξτρα έκπτωση του 10%, πατώντας έναν συγκεκριμένο κωδικό.

Παράλληλα, τόσο μέσω μηνυμάτων στο viber όσο και μέσω email, οι καταναλωτές έγιναν αποδέκτες σχετικής ενημέρωσης για τις εκπτώσεις που μπορούν να επωφεληθούν, κάνοντας κρατήσεις ειδών που θα επιλέξουν.

Χαρακτηριστικά, πολυκατάστημα ενημέρωνε με σχετικό μήνυμα πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να καταβάλλουν το 30% της αξίας του εμπορεύματος, έτσι ώστε να πετύχουν την εκπτωσιακή τιμή που θα ισχύσει από τις 8 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, ωστόσο η περίοδος των προσφορών αποτελεί προπομπό τους, με τις μειώσεις τιμών να είναι σχεδόν αντίστοιχες ή και ίδιες, με συνέπεια αρκετοί καταναλωτές να σπεύδουν για ψώνια στο ξεκίνημα των προσφορών προκειμένου να πετύχουν τα σχέδια και τα νούμερα που επιθυμούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA