Νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας προβλέπει τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών και από ιδιωτικές εταιρείες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Να σημειωθεί ότι τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ ανέρχονται, σε περίπου 50 δισεκατομμύρια ευρώ για πάνω από 2.200.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ότι το προηγούμενο έτος εισπράχθηκαν 2 δισεκατομμύρια σε ότι αφορά τις ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές.
Ο ρόλος των ιδιωτικών εταιρειών θα είναι υποστηρικτικός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ η είσπραξη των οφειλών αλλά και η λήψη μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης παραμένουν στο Δημόσιο.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.