Μενού
viber.jpg
  • Α-
  • Α+

Ως μια αγορά πρώτης προτεραιότητας για τις νέες λειτουργίες του Viber, αναφέρθηκε στην Ελλάδα η ανώτερη διοικητική ομάδα της Rakuten Viber, συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου, Ofir Eyal, στην πρώτη του επίσκεψη στη χώρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, και της Chief Revenue Officer, Cristina Constandache, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.

«Η Ελλάδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ευρώπης, αφού αναμειγνύει έξοχα τον πολιτισμό της με την τεχνολογία και την πρόοδο. Το να βλέπουμε τους Έλληνες να σέβονται και να διατηρούν την πλούσια Ιστορία τους, ενώ την ίδια ώρα αγκαλιάζουν την καινοτομία, πραγματικά μας εμπνέει», είπε ο Ofir Eyal, διευθύνων σύμβουλος της Rakuten Viber.

«Είμαστε περήφανοι που γινόμαστε μέρος του ταξιδιού σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, βοηθώντας τις ελληνικές επιχειρήσεις να αλλάζουν, να μεγαλώνουν και να καινοτομούν», πρόσθεσε.

Viber για εταιρείες

Η Noa Bar Shay, Sr. Director, Partnerships & Sales, και ο Konstantin Kostadinov, Sr. Sales Director CEE & CIS της Rakuten Viber, εξήγησαν πώς οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λύσεις Viber for Business στο πλαίσιο ενός οικοσυστήματος υπερεφαρμογής για τις διάφορες επιχειρηματικές τους ανάγκες: ενδυνάμωση της αναγνώρισης της μάρκας, αύξηση των πωλήσεων, αύξηση του ROI, βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και άλλα.

Σημείωσαν ότι σήμερα οι 5 κορυφαίοι κλάδοι που χρησιμοποιούν το Viber for Business στην Ελλάδα περιλαμβάνουν: λιανικό και ηλεκτρονικό εμπόριο (43%), χρηματοπιστωτικά και ασφαλίσεις (14%), υγεία και ευεξία (11%), FMCG (10%), πληροφορική και τηλεπικοινωνίες (7%), ενώ ακολουθεί από κοντά ο κλάδος της φιλοξενίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA