Μενού
  • Α-
  • Α+

«STOP» βάζει η UEFA στην καταγραφή των καμερών όταν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός για το υπόλοιπο του Euro 2020, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανία – Φινλανδία. Ο άσος της Ιντερ σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του στο 40ό λεπτό του σαββατιάτικου αγώνα, με πολλές να είναι οι αντιδράσεις καθώς οι κάμερες συνέχιζαν να καταγράφουν τον αναίσθητο ποδοσφαιριστή ακόμα και όταν ήταν προφανές πως επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό.

Διαβάστε ακόμα: Κρίστιαν Έρικσεν: Το πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο - «Θέλω να καταλάβω τι έγινε»

Ο συμπαίκτης του Σίμον Κιάερ ενήργησε αστραπιαία για να εμποδίσει να γυρίσει η γλώσσα του Ερικσεν, ενώ του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσουν κοντά του τα ιατρικά τιμ, την ώρα που οι εικόνες με τη σύζυγο του Ερικσεν, Σαμπρίνα, να κλαίει νομίζοντας πως είναι νεκρός, έκαναν το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι διοικούντες την UEFA εξέδωσαν νέα οδηγία προς τους τηλεοπτικούς σκηνοθέτες των αναμετρήσεων έτσι ώστε να χρησιμοποιούν την «κοινή λογική» σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και να μην δείχνουν τα πλάνα των τραυματιών αλλά να επικεντρώνονται περισσότερο στις αντιδράσεις των οπαδών.

Καταγγελίες από τους Δανούς: Η UEFA μας εκβίασε

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακος Πέτερ Σμάιχελ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ισχυρίστηκε πως η Δανία θα έχανε τον αγώνα με τη Φινλανδία, αν δεν αποφάσιζε να συνεχίσει το ματς μετά το επεισόδιο που είχε ο Κρίστιαν Έρικσεν. Τελικά, ο αγώνας συνεχίστηκε μετά τη διακοπή, με τη Φινλανδία να παίρνει τη νίκη με 1-0. Ο Πέτερ Σμάιχελ, πατέρας του Δανού τερματοφύλακα Κάσπερ Σμάιχελ που έσπευσε να παρηγορήσει τη σύζυγο του Έρικσεν, ισχυρίζεται ότι η UEFA έριξε στο τραπέζι τρεις επιλογές για τους Δανούς. Να συνεχίσουν το ματς το Σάββατο, όπως κι έγινε δηλαδή, να παίξουν την Κυριακή το μεσημέρι ή να χάσουν το ματς στα «χαρτιά» με 3-0.

«Όπως είδατε και στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Δανίας μετάνιωσε που έκανε τους παίκτες του να γυρίσουν στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάντως, η UEFA αρνείται τους ισχυρισμούς του Πέτερ Σμάιχελ για πιέσεις προς τη Δανία να ολοκληρώσει το ματς με τη Φινλανδία.

Κρίστιαν Ερικσεν: Είμαι καλά

Χαμογελαστός και αισιόδοξος ο Κρίστιαν Ερικσεν έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Με μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο ο Δανός ποδοσφαιριστής που έκοψε την ανάσα σε όλο τον πλανήτη δείχνει να αναρρώνει, ενώ ευχαρίστησε όλους για τα μηνύματα στήριξης, φυλάσσοντας μια ξεχωριστή ευχή για τους συμπαίκτες του στην Εθνική που αγωνίζονται στο Euro 2020.

https://www.instagram.com/p/CQIbbREAXo5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές και καταπληκτικές ευχές και μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά -υπό τις συνθήκες. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τα αγόρια της ομάδας της Δανίας στους επόμενους αγώνες. Παίξτε για όλη τη Δανία» έγραψε ο Ερικσεν με τους ακόλουθούς να σπεύδουν να σχολιάσουν το μήνυμά του.

Η ανάρτηση του Έρικσεν συγκέντρωσε μέσα σε μία ώρα ένα εκατομμύριο likes και χιλιάδες μηνύματα και ευχές.

Δείτε τα συγκλονιστικά λεπτά της κατάρρευσης του Έρικσεν στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=bEkrQzID8oc
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA