Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να μπει η Λίβερπουλ καθώς σύμφωνα τόσο με τα βρετανικά Μέσα, όσο και με εκείνα της Πορτογαλίας, ετοιμάζεται να προσφέρει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα ώστε να πάρει στο Νησί τον 22χρονο Ντάρβιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει στο Ανφιλντ και ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Πάμπλο Λάσο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το μήνυμά του

Η Record την Τετάρτη κυκλοφόρησε με την είδηση της επικείμενης μεταγραφής ως πρώτο θέμα, ενώ η Daily Mail αναφέρει πως ο Τζούλιαν Ουάρντα, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα. Ο Νούνιες σκόραρε φέτος δύο φορές εναντίον της Λίβερπουλ στο Champions League με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνον τον περασμένο Απρίλιο.

Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε οι φιναλίστ του φετινού Champions League, θα σπάσουν κάθε ρεκόρ μεταγραφής, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 88 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει τον Ιανουάριο του 2018 για την απόκτηση του Βίργκιλ φαν Ντάικ από τη Σαουθάμπτον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA